Νέα ιστοσελίδα για το Κοίλι Ευβοίας - Kοίλι Ευβοίας

Τα τελευταία νέα

  • Πανηγύρι Προφήτη Ηλία 2019
    23 Αυγούστου 2019

  • Εθελοντική εκστρατεία Let's do it Greece, στις 26/04
    20 Απριλίου 2015

    Την Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 όλοι μαζί, απ' όπου βρισκόμαστε μπορούμε να βοηθήσουμε καθαρίζοντας έναν χώρο, έναν δρόμο ή μια αμουδιά, ομορφαίνοντας μια πλατεία, ή κάνοντας οτιδήποτε θα βοηθήσει τον τόπο μας να γίνει πιο ανθρώπινος!

  • Πανηγύρι προφήτη Ηλία στο Κοίλι
    15 Ιουλίου 2014

    Ο σύλλογος Κοιλίου έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο πανηγύρι του προφήτη Ηλία, στην πλατεία του χωριού! Αυτό το Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014, στις 21:00!

Νέα ιστοσελίδα για το Κοίλι Ευβοίας

Το χωριό μας, το Κοίλι Ευβοίας έχει από σήμερα τη δική του ιστοσελίδα. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που με κόπο συγκεντρώθηκαν εδώ και καιρό. Ανατρέξαμε σε ιστορικά στοιχεία και σε πληροφορίες των ανθρώπων της περιοχής και παρουσιάζουμε ένα πλήρες υλικό, ακριβές και προσεκτικά καταγεγραμμένο.

Θα βρείτε πληροφορίες γενικές, αλλά και σχετικές με τα μνημεία, τις επιχειρήσεις του χωριού μας, τις υποδομές, τις εκκλησίες του, όπως και ιστορικά στοιχεία. Επίσης, θα ενημερώνεστε για όλα τα νέα του χωριού.

Για να μπορέσει να στηριχθεί αυτή η ιστοσελίδα, απαιτείται η συνδρομή όλων μας, για τον εμπλουτισμό του περιεχομένου και την ενημερωσή του με τα τελευταία γεγονότα που το αφορούν.

Επίσης, αν είστε φίλοι των social media, έχουμε και ομάδα στο facebook, αλλά και λογαριασμό στο twitter! Φυσικά, όπως κάθε σύγχρονη ιστοσελίδα, έχουμε πλήρες κανάλι νέων για άμεση ενημέρωσή σας.

Ευχόμαστε όλοι καλή αρχή στη νέα αυτή προσπάθεια!

Το Κοίλι Ευβοίας

Το Κοίλι Ευβοίας

Σχόλια κλειστά...