Εθελοντική εκστρατεία Let's do it Greece, στις 26/04 - Kοίλι Ευβοίας

Τα τελευταία νέα

  • Πανηγύρι Προφήτη Ηλία 2019
    23 Αυγούστου 2019

  • Εθελοντική εκστρατεία Let's do it Greece, στις 26/04
    20 Απριλίου 2015

    Την Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 όλοι μαζί, απ' όπου βρισκόμαστε μπορούμε να βοηθήσουμε καθαρίζοντας έναν χώρο, έναν δρόμο ή μια αμουδιά, ομορφαίνοντας μια πλατεία, ή κάνοντας οτιδήποτε θα βοηθήσει τον τόπο μας να γίνει πιο ανθρώπινος!

  • Πανηγύρι προφήτη Ηλία στο Κοίλι
    15 Ιουλίου 2014

    Ο σύλλογος Κοιλίου έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο πανηγύρι του προφήτη Ηλία, στην πλατεία του χωριού! Αυτό το Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014, στις 21:00!

Εθελοντική εκστρατεία Let’s do it Greece, στις 26/04

Το Let’s do it World αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 112 χωρών και 11.000.000 εθελοντών.

Let's do it Greece

Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2008 στην Εσθονία, με βασικό του μήνυμα το σλόγκαν “Πάμε να καθαρίσουμε ολόκληρη τη χώρα σε μια μόνο μέρα” και πήρε άμεσα διεθνείς διαστάσεις. Φέτος συμμετέχουν 112 χώρες και πάνω από 11.000.000 εθελοντές παγκοσμίως.

Στόχος του είναι η παγκόσμια ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος και η ανάδειξη του εθελοντισμού.

O Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής «Ώρα για Δράση» και η επιστημονική οργάνωση ΕΕΔΣΑ (Ελληνική Εταιρία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων), ως μη κερδοσκοπικές, εθελοντικές οργανώσεις, πήραν την πρωτοβουλία και ήρθαν σε επαφή με τους διοργανωτές από την Εσθονία αποφασίζοντας να φέρουν την διεθνή καμπάνια και στην Ελλάδα. Έτσι, στις 29 Απριλίου του 2012 ξεκίνησε το Let’s do it Greece. Μέσα σε λίγους μήνες το μήνυμα του Let’s do it Greece αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες πολίτες και φορείς που οραματίζονται ένα καθαρότερο περιβάλλον.

To 2015 Let’s do it Greece διανύει την τέταρτη χρονιά του. Η υποστήριξη και η συμμετοχή όλων μετράει. Ας δείξουμε οι Έλληνες, την Όμορφη, Καθαρή και Δημιουργική πλευρά της χώρας μας.

Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Την Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 όλοι μαζί, απ’ όπου βρισκόμαστε μπορούμε να βοηθήσουμε καθαρίζοντας έναν χώρο, έναν δρόμο ή μια αμουδιά, ομορφαίνοντας μια πλατεία, ή κάνοντας οτιδήποτε θα βοηθήσει τον τόπο μας να γίνει πιο ανθρώπινος!

Πάμε όλοι μαζί!

drasi

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την δράση της Let’s do it Greece, στην ιστοσελίδα letsdoitgreece.org ή στα social media, Facebook και Twitter.

Σχόλια κλειστά...