Επιχειρήσεις - Kοίλι Ευβοίας

Τα τελευταία νέα

 • Πανηγύρι Προφήτη Ηλία 2019
  23 Αυγούστου 2019

 • Εθελοντική εκστρατεία Let's do it Greece, στις 26/04
  20 Απριλίου 2015

  Την Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 όλοι μαζί, απ' όπου βρισκόμαστε μπορούμε να βοηθήσουμε καθαρίζοντας έναν χώρο, έναν δρόμο ή μια αμουδιά, ομορφαίνοντας μια πλατεία, ή κάνοντας οτιδήποτε θα βοηθήσει τον τόπο μας να γίνει πιο ανθρώπινος!

 • Πανηγύρι προφήτη Ηλία στο Κοίλι
  15 Ιουλίου 2014

  Ο σύλλογος Κοιλίου έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο πανηγύρι του προφήτη Ηλία, στην πλατεία του χωριού! Αυτό το Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014, στις 21:00!

Επιχειρήσεις

Στο Κοίλι δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια επιχειρήσεις. Πολλοί από τους κατοίκους έχουν επίσης επιχειρήσεις σε άλλες περιοχές. Παρακάτω παρουσιάζονται όλες αυτές.

Cumaea

H Cumaea παρασκευάζει φυσικά, παραδοσιακά σαπούνια από καθαρό ελαιόλαδο και εμπλουτισμένα με ένα πλήθος ιαματικών βοτάνων που φύονται στην περιοχή. Ακόμη, παρασκευάζει κηραλοιφές, εκχυλίσματα από βότανα, υγρά σαπούνια χεριών, σαπούνια για ξύρισμα και πολλά άλλα καλλυντικά. Αν και το εργαστήριο βρίσκεται εκεί, διαρκώς αναπτύσσεται και βρίσκεις τα προϊόντα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, όπως και το εξωτερικό όπου εξάγει κυρίως σε Γερμανία, Ρωσία, Κύπρο και άλλες χώρες.

Είναι ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος του χωριού και ποτέ δεν ξεχνά να αναφέρει τον τόπο καταγωγής της. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να γίνει αναγνωρίσιμο brand στον χώρο των καλλυντικών με την συνεχή της παρουσία σε εκθέσεις, με διαγωνισμούς, άρθρα και παρουσιάσεις στον τύπο.

Το εργαστήριο της Cumaea

Το εργαστήριο της Cumaea

Ο όρος Cumaea (Κουμαία) προέρχεται από την Κύμη Ευβοίας και την αρχαία αποικία της Cuma της Ιταλίας (σήμερα Κύμη ή παραδοσιακά Κούμη, πασίγνωστη η αρχαία προφήτης Κυμαία Σίβυλλα, Cumaea Sibylla, που ο Μιχαήλ Άγγελος έχει συμπεριλάβει στο θόλο της Καπέλα Σιξτίνα).

Διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα από όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει όλα τα προϊόντα. Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, λίγο πριν την πλατεία.

Επικοινωνία: τηλ: 2223035558, website: www.cumaea.gr, email: info@cumaea.gr

Το στέκι του Σούρλα

Το καφενείο – οβελιστήριο «Το στέκι του Σούρλα» έχει δώσει εδώ και χρόνια μια ανάσα στον τόπο που είχε ανάγκη για έναν χώρο που θα μπορούν τα παιδιά και οι μεγάλοι να μαζευτούν για καφέ, φαγητό και διασκέδαση. Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, δίπλα σε μια δροσερή ρεματιά, πλούσια σε ομορφιά χειμώνα-καλοκαίρι. Παλιότερα υπήρξε στο ίδιο σημείο μαγαζί και ταβέρνα με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια όμως έχει γνωρίσει επίσης μεγάλη ανάπτυξη.

Εκτός από ποικιλία φαγητών, προσφέρει αναψυκτικά, ποτά και δορυφορική τηλεόραση.

Η είσοδος του καφενείου - οβελιστήριου

Η είσοδος του καφενείου - οβελιστήριου

Επικοινωνία (για παραγγελίες, κρατήσεις, δεξιώσεις): τηλ: 6937445424

Διχτυοκήπιο Βαλκάνου Γιάννη

Το διχτυοκήπιο (θερμοκηπιακή κατασκευή καλυμμένη με δίχτυ σκίασης) του Βαλκάνου Γιάννη βρίσκεται λίγο έξω από το Κοίλι, κοντά στον δρόμο που το ενώνει με το διπλανό χωριό, το Μονόδρι. Εκεί γίνεται αναπαραγωγή και πάχυνση της ποικιλίας σαλιγκαριού Helix Aspersa.

Διχτυοκήπιο Βαλκάνου Γιάννη

Διχτυοκήπιο Βαλκάνου Γιάννη

Υπεύθυνος επικοινωνίας : Βαλκανος Γιάννης

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937690439